به گزارش خبرنگار مهر، سلمان اسماعیلی ظهر دوشنبه در حاشیه بازدید از شرکت ذوب آهن آلیاژی اظهار کرد: با پیگیریهای مستمر، شرکت ذوب آهن آلیاژی ملایر به چرخه تولید بازگشت.
اسماعیلی افزود: پیرو سیاستهای دولت مردمی پیگیریهای لازم با حمایتهای استاندار همدان، برای احیای شرکت ذوب آهن آلیاژی ملایر انجام شد.
وی با بیان اینکه شرکت ذوب و نورد آلیاژی ملایر بالغ بر ۲۰ سال سابقه تولید دارد، گفت: رفته رفته این واحد بزرگ صنعتی با مشکلاتی مواجه شد و بدهیهایی که به بانکها و دستگاههای خدماترسان داشت و تعطیلیهای مکرری که برای این واحد صورت گرفت، در نهایت یکی از چالشهای بزرگ صنعتی استان و شهرستان شد.
فرماندار ویژه ملایر عنوان کرد: در راستای جشن بزرگ احیای واحدهای تولیدی در نقاط مختلف کشور، شاهد یک نمونه از احیای واحدهای تولیدی در شهرستان ملایر هستیم که صدها میلیارد تومان قیمت روز این واحد است.
وی با بیان اینکه به دلیل برخی اشکالاتی که در مجموعه فعالیتهای این شرکت رخ داد، بیان کرد: بدهی آخر آن با حسابرسی بالغ بر ۴۰۰ میلیارد تومان برآورد شد و پیرو مشکلات ایجاد شده برای این واحد بزرگ صنعتی، در روزهای آخر شاهد اعتراضات کارگران در سطح شهر بودیم.
اسماعیلی خاطرنشان کرد: با تدابیر صورت گرفته و مجموعه اقدامات، هدایتها و حمایتهای استاندار همدان، در روزهای اخیر شاهد تغییر مدیریت این شرکت بودیم و به طور قطع یکی از بهترین واحدهای صنعتی کشور خواهد بود.
فرماندار ملایر با بیان اینکه با تلاشهای صورت گرفته، یکی از سرمایهگذاران کشور در ملایر حاضر شد و مدیریت شرکت ذوب آهن را بر عهده بگیرد، گفت: خوشبختانه شاهد احیای این واحد هستیم که امیدواریم با احیا و راهاندازی مجدد این واحد، محصولات باکیفیت در تُناژ بالا تولید و دوباره کارگران با حداکثر ظرفیت به کار بر میگردند و شاهد روزهای خوب این صنعت بزرگ در ملایر خواهیم بود.
وی افزود: با سرمایهگذار جدید توافق کردیم که سرمایهگذاری مجدد برای طرح توسعه شکل گیرد و چند هزار میلیارد تومان برای طرح توسعه و تکمیل خط تولید سرمایهگذاری خواهند کرد.
گفتنی است در حال حاضر ۱۰۵ نفر مجدد مشغول به کار شدند و در قسمت نورد به کار خود ادامه میدهند.
شهرستان ملایر دارای هفت شهرک و نواحی صنعتی دولتی و خصوصی است، شرکت ذوب آهن آلیاژی ملایر که از اوایل دهه هشتاد در در ۲۵ کیلومتری مسیر ملایر به بروجرد راه اندازی شده و سالانه قادر به تولید ۱۰۰ هزار تُن شمش فولاد و ۲۰۰ هزار تن انواع میلگرد در شرکت نورد زاگرس است با اشتغالزایی بیش از ۴۰۰ نفر و همچنین شرکت نورد زاگرس با تولید سالانه ۲۰۰ هزار تُن انواع میلگرد کلاف با اشتغالزایی ۱۵۰ نفر برای صنعت فولاد ملایر هدفگذاری شد.
نظر شما